Zakelijke events van Gasterij Vergeer

zakelijke events

Bij Gasterij Vergeer verzorgen wij ook zakelijke bijeenkomsten. Zoals bijvoorbeeld vergaderingen, teambuilding uitjes of uw bedrijfsfeest. Ook verzorgen wij graag catering op jullie bedrijfslocatie. Bekijk al onze mogelijkheden hieronder. Of neem contact op voor een evenement op maat. 

Vergaderen

Vergaderen in Reeuwijk-dorp. Tussen de weilanden maar toch maar 5 minuten bij de snelweg vandaan. Hier vinden jullie een ruime zaal om in te vergaderen. Met daarbij de mogelijkheid om in het restaurant te lunchen of dineren. En in de pauze lekker even een frisse neus halen met een wandeling door het dorp. Bekijk snel onze complete vergaderarrangementen.

locatie voor bedrijfsfeest

Een jubilaris, een afscheid, een goed jaar, of gewoon zomaar. Dat zijn allemaal goede redenen om het personeel te trakteren op een leuk bedrijfsfeest. Kies een van onze standaard recepties of feestavonden. Misschien past een themafeest beter bij jullie. Bespreek onze verschillende mogelijkheden of stel jullie feest met ons samen.

catering

Een evenement op de zaak? Geen probleem, wij verzorgen ook catering op het bedrijf. Bijvoorbeeld borrelhapjes, buffetten en diners. Ook een compleet evenement van A tot Z behoort tot de mogelijkheden. Bekijk onze assortimenten hapjes en buffetten op onze cateringpagina. Hebben jullie specifieke wensen, neem contact op en wij denken graag met jullie mee.

teambuilding

Een bedrijfsuitje is niet alleen heel gezellig. Met een teambuildings activiteit creƫer je ook een hechter team, en meer positiviteit op de werkvloer. Dat klinkt als een win-win toch?

Een buitenactiviteit, een pubquiz of een gezellige borrel of diner. Dat zijn maar enkele van onze mogelijkheden.

Evenementen op maat

Elk evenement is anders en wij maken dan ook graag een afspraak om uw evenement op maat samen te stellen. Een culinair diner, een knallend feest. Of misschien een themafeest met bijzondere aankleding? Alles kan worden besproken en worden ingericht naar uw wensen. Wij denken graag met jullie mee.

gasterij vergeer