Trouwen bij gasterij vergeer

Het is zover, jullie hebben de beslissing genomen om de volgende stap te zetten in jullie relatie. Jullie gaan trouwen! Allereerst van harte gefeliciteerd! Er komt een hele mooie tijd voor jullie aan, ook een met veel keuzes om te maken.

Allereerst is er de keuze van een datum, hierna komt vaak de locatie waar jullie willen trouwen aan de orde. Gasterij Vergeer is een trouwlocatie in Reeuwijk waar we jullie dag tot in perfectie willen verzorgen. Wij beschikken over een mooie feestzaal waar wij huwelijksceremonies kunnen voltrekken. Ook verzorgen wij diners en buffetten. Tot slot kunnen jullie met al jullie gasten een mooie receptie en feestavond bij ons vieren. Ook hebben wij een prachtige buitenlocatie beschikbaar waar we de trouwceremonie kunnen laten voltrekken.

Kom gerust eens kijken in onze feestlocatie. Elke donderdag en vrijdag zijn wij overdag en in de avond beschikbaar voor rondleidingen en gesprekken. Neem hiervoor contact op om een afspraak in te plannen. Ook hebben wij regelmatig open dagen.

Trouwlocatie gouda

ceremonie

Het belangrijkste onderdeel van jullie huwelijksdag, het JA-woord. Jullie kunnen je ceremonie laten voltrekken in onze zaal of op onze buitenlocatie.Op een steenworp afstand vinden jullie Landgoed Vergeer waar jullie jullie huwelijk kunnen starten in de Reeuwijkse polder.

huwelijksdiner

Het mooiste van het huwelijksdiner is dat het echt een moment van samenzijn met jullie daggasten is. Tijdens deze rustige periode in de dag kunnen wij een heerlijk 3-gangen menu uitserveren of een uitgebreid buffet voor jullie plaatsen. Of kiezen jullie voor onze Happz proeverij met een shared style diner? 

receptie & feestavond

Gasterij Vergeer is ook zeer geschikt voor het houden van jullie receptie, borrel of feestavond. Door het schakelen van verschillende ruimtes kunnen wij dit verzorgen van 50 tot ruim 250 personen. Boek een van onze vele arrangementen of stel er zelf een samen. Voeg hieraan een leuke band of DJ toe en het wordt zeker een knalfeest!

Video afspelen

Onze partners

Naast een locatie zijn er natuurlijk veel meer onderdelen die je nodig hebt om jullie bruiloft tot een succes te maken. Hieronder een aantal van de partners waarmee wij graag samen werken!

gasterij vergeer