Over Gasterij Vergeer

Wie zijn wij?

Gasterij Vergeer is al bijna 50 jaar een familiebedrijf. In 1971 opgericht door Hans & Riet Vergeer, onze ouders. Zij begonnen met cafe nieuwdorp en huurden de huidige feestlocatie van de naastgelegen kerk en klooster. Dat was de start van hun eigen horeca zaak. Al waren zij op dat moment geen vreemden in de horeca. Hans zijn vader had ook een feestlocatie en daar heeft hij vanaf zijn jeugd gewerkt totdat hij en Riet samen in Reeuwijk begonnen. 

Ondertussen hebben wij; Remco, Peter en Danielle, de zaak overgenomen. Wij runnen de zaak met dezelfde passie als onze ouders altijd hebben gedaan. Dat hebben wij letterlijk met de paplepel ingegoten gekregen. We zijn opgegroeid in onze zaak en werken daar alledrie met veel plezier.

Wat ons onderscheidend maakt van andere locaties? Wij zijn een echt familiebedrijf en runnen de voor- en achterkant helemaal zelf. Wij zijn op die manier volledig betrokken bij jouw evenement en zo zullen wij dus ook tot het uiterste gaan om alles tot in de puntjes te regelen. 

Komen jullie een keer langs om kennis te maken? Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!

gasterij vergeer