Feesten bij Gasterij Vergeer

Feestlocatie Gasterij vergeer

Er is niets leuker dan het vieren van een feestje. Of het een huwelijksfeest is, een verjaardagsfeest, een jubileum, een kraamfeest of bedrijfsfeest. Er gaat niets boven een gezellige avond samen. Heeft u ook iets te vieren dan bent u bij Gasterij Vergeer aan het juiste adres. Wij hebben een prachtige feestlocatie net voorbij Gouda.

Kom gerust eens kijken in onze feestlocatie. Elke donderdag en vrijdag zijn wij overdag en in de avond beschikbaar voor rondleidingen en gesprekken. Neem contact met ons op om op die dagen een afspraak te plannen. Ook hebben wij regelmatig open dagen. 

Feestlocatie zuid holland

recepties & feesten

Voor een gezellige receptie of feestavond  hebben wij alles in huis. Of u zoekt naar een gezellige receptie of borrel met borrelhapjes, een uitgebreid feest met muziek en lekker eten, of een geheel verzorgde thema-avond met een aangepast decor.

Naast de verschillende arrangementen kunnen jullie uiteraard uw arrangement zelf samen te stellen.

culinair

Gasterij Vergeer biedt vele culinaire mogelijkheden voor jullie feest. Gaan jullie voor een geserveerd diner, een buffet of misschien wel een shared diner.

Bekijk al onze mogelijkheden en bespreek met ons jullie wensen. Ook zelf een menu samenstellen behoort tot de mogelijkheden.

brunch & High tea

Kiest u liever voor een tafel met de lekkere zoetigheden en verrassende hartige hapjes van onze high tea. Deze worden op etageres op tafel gepresenteerd of als buffet. 

Ook leuk is een uitgebreid brunchbuffet. Met vooraf een lekker kopje soep en ook een lekker grand dessert of dessert buffet kan hierbij niet missen.

Onze gerechtjes

Zo veel verschillende mogelijkheden en verschillende gerechtjes, voor iedereen kunnen wij iets lekker samenstellen!

gasterij vergeer