Culinair bij Gasterij Vergeer

culinair

Jullie feest aankleding met lekker eten? Gasterij Vergeer heeft veel verschillende mogelijkheden. Je kan jullie feest dus invullen zoals jullie zelf willen. Kiezen jullie voor een geserveerd diner, een walking diner of misschien juist een van onze buffetten?

Kies voor een van onze culinaire opties of stel met ons jouw eigen menu samen!

Restaurant Happz in Reeuwijk

buffetten

Een buffet past bij een informele setting. Willen jullie graag dat de gasten een ruime en gevarieerde keuze hebben? Het biedt voor ieder wat wils en hebben wij in verschillende varianten.

Een buffet met een geserveerd voor- en nagerecht, een 3-gangen buffet of een zeer compleet luxe buffet alles behoort tot de mogelijkheden. 

geserveerd diner

Zoeken jullie naar een mogelijkheid om met een groep te dineren kies dan voor ons 3-gangen geserveerd diner. Samen met jullie stellen we jullie ultieme diner samen. Kies voor een standaard 3-gangen menu of kies voor een proeverij menu met heerlijke hapjes van ons restaurant Happz.

walking dinner

Lekker borrelen en dineren tegelijkertijd? Dan is een walking dinner echt iets voor jullie. Dat kan met onze gerechtjes uit Happz restaurant of met onze meergangen walking dinner menu’s. Ook hierin kunnen we uiteraard jullie wensen verwerken. Bekijk nu onze voorbeelden.

Video afspelen

gasterij vergeer