Catering van Gasterij Vergeer

catering aan huis

Wij verzorgen ook catering voor bij u thuis of op het bedrijf. Buffetten, borrelgarnituren, salades en nog veel meer. Ook kunnen wij uw complete evenement catering uit handen nemen. Graag maken we hiervoor een afspraak om jullie wensen door te nemen.

Bestellingen kunnen geplaatst via de webshop maar uiteraard kunt u ook contact opnemen voor advies of uw wensen door te nemen.

Wij leveren catering in omgeving Waddinxveen en Gouda, waaronder Reeuwijk, Boskoop, Bodegraven, Moordrecht, Alphen aan den Rijn en omstreken.

buffetten aan huis

Voor elke gelegenheid hebben wij een buffet in ons assortiment. Voor tijdens een familie reünie, een verjaardag, een jubileum of op uw bedrijf. Wij bieden veel verschillende buffetten in diverse prijsklassen. 

Al onze buffetten worden op de door u gewenste tijd in chafing dishes geleverd.  

themabuffetten

Interesse in net wat anders dan anders? Kies dan voor een van onze themabuffetten. Deze buffetten hebben allemaal een thema. Kies bijvoorbeeld voor Italiaans, Aziatisch of een van onze andere opties zoals een stamppotbuffet.

BBQ buffet op locatie

Een bedrijfsfeest op de zaak, of een verjaardagsfeest in de tuin met een ongedwongen BBQ? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Onze BBQ chef komt op locatie om bij jullie te BBQ-en. Uiteraard maken we het buffet compleet met bijgerechten en salades!

Borrelgarnituren

Catering voor een verjaardag of een borrel? Kies dan uit een van onze koude of warme borrelgarnituren. Onze hapjes worden op schaal geleverd en je kan hier meteen mee rondgaan of op tafel plaatsen. Wil je ook warme hapjes? Meerdere bezorgmomenten zijn mogelijk. 

salades

Ook een hit op elk feestje zijn onze huisgemaakte salades. We hebben veel verschillende soorten om uit te kiezen. De standaard hoeveelheid is gebaseerd op een voorgerecht p.p. Maar u kunt ook kiezen voor de maaltijdsalades zoals de hors d’oeuvres. Wat stokbrood erbij en genieten maar!

high tea

Gezellig afspreken met vriendinnen, of je verjaardag in de middag vieren met wat lekkers erbij. Hiervoor zijn onze high tea arrangementen uitermate geschikt. Onze high tea wordt geleverd als buffet en kan met of zonder koffie en/of thee worden besteld.

lunch

Een uitgebreid lunchbuffet voor jouw gasten, of een lunchpakket op je bedrijf of school? Beide kan Gasterij Vergeer verzorgen. Van belegde broodjes, quiche, soep tot mini broodjes en sandwiches. Voor elke gelegenheid een mooie lunch.

happz aan huis

Een kok bij jullie thuis? Ook dat kan bij Gasterij Vergeer. Onze chef kan voor grotere groepen koken, gewoon in uw eigen keuken of op uw eigen locatie. Een heerlijk proeverij menu geserveerd tijdens een gezellige borrel  en dat allemaal a la minute bereid bij jullie thuis. Alleen het inhuren van onze chef met ons proeverij menu, of een complete verzorging inclusief bedienend personeel, alles is mogelijk.

Catering op maat

Heeft u een evenement op locatie of heeft u andere wensen dan hierboven beschreven, neemt u gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld een BBQ in de zomer, of juist een stappottenbuffet in de winter. Ook voor complete evenementen inclusief drankjes, bediening een aankleding hebben wij verschillende mogelijkheden.

gasterij vergeer