Restaurant Happz

Restaurant in reeuwijk: happz

HAPPZ is ons restaurant in Reeuwijk. Hier kunt u genieten van verschillende smaken uit de internationale keuken. Happz is uitermate geschikt voor een avond dineren met kleine gerechtjes. Of jullie met een klein gezelschap zijn, of met een grote groep.

In ons concept maken wij onderscheid in 2 categorieën, namelijk TASTE en SHARE gerechtjes.

TASTE gerechtjes – Proef de verschillende smaken met onze TASTE gerechtjes.

SHARE gerechtjes – Vergroot je horizon samen met je tafelgenoten en deel de gerechtjes.

Mocht u geen liefhebber zijn van kleine gerechtjes, kies dan voor een van onze grillspecialiteiten als hoofdgerecht. Hier hebben we een breed assortiment in.

Ook hebben wij verschillende specials waarbij je je kan laten verrassen door de chef. Met bijvoorbeeld een chef’s choice, een 4-gangen proeverij waar al onze specials op tafel komen om te delen. Of een chef’s special waarbij iedereen een persoonlijke proeverij geserveerd krijgt.

Daarnaast hebben wij een mooi aanbiedingsmenu zoals de midweek en de weekend special. Hierbij kan je zelf, tegen een gereduceerd tarief, een menu samenstellen in verschillende gangen.

Wil je met een groep, een bedrijf of vereniging komen dineren? Of misschien een feest, verjaardag of jubileum vieren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Menukaart

Bekijk onze menukaart online of ga naar de website van ons restaurant in Reeuwijk: Happz.

Naast onze reguliere menu bieden we verschillende specials aan voor doordeweeks en in het weekend. 

Wilt u met een groep komen dineren, dan kunnen we uiteraard een menu vastleggen.

Feesten in Happz

Geef je een feest en ben je op zoek naar een informele en gezellige locatie? Happz is ook af te huren voor feesten. We verzorgen diners voor verjaardagen, jubilea en huwelijken. Neem contact op om de mogelijkheden van exclusieve huur te bespreken.

gasterij vergeer