Recepties & Feestavonden

recepties

Willen jullie een receptie, een borrel of een feestavond? Kies dan voor een van onze arrangementen compleet met drankjes en hapjes. 

Een receptie is een mooi moment om iedereen kort te zien, gezellig een borrel samen te drinken en bij te praten. Wij hebben standaard receptie arrangementen maar we kunnen uiteraard ook een receptie op maat maken.

feestavond

 

Kiezen jullie voor een feestavond waarbij de voetjes van de vloer gaan? Compleet met DJ of een band?
Of gaan jullie voor een gezellig samenzijn en zoeken jullie ander entertainment zoals een quiz, spelletjes of stukjes gedurende de avond? Voor elk type feestavond hebben wij een passend arrangement. Willen jullie toch wat anders? Geen probleem dan stellen we toch een avond voor jullie samen.

 

zelf feestavond samenstellen

Hebben jullie al helemaal voor ogen hoe jullie receptie of feest eruit moeten komen te zien? Gebruik dan onze folder: zelf samenstellen. Hierin staan alle losse mogelijkheden waarmee jullie zelf jullie feest kunnen opbouwen. 

Staat wat jullie willen er niet tussen, geeft het aan en we nemen het mee!

"Kom gerust een keer langs"

De koffie staat klaar! Hebben jullie interesse gekregen in een feest bij Gasterij Vergeer? Kom dan gerust een keer langs om de locatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Jullie kunnen een afspraak bij ons inplannen of langs komen op een van onze open dagen!
Familie vergeer

gasterij vergeer