Partners van Gasterij Vergeer

Partners

Een huwelijksfeest of feest bestaat natuurlijk niet alleen uit het regelen van de locatie. Er komt veel meer bij kijken; fotograaf, videograaf, DJ, live muziek, bloemist en nog veel meer. Zie hier een aantal partners waarmee Gasterij Vergeer samenwerkt.

Pictures & plans

Op zoek naar een fotograaf zonder one-size-fits-all mentaliteit dan ben je bij pictures & plans aan het juiste adres. 

Foto’s van pictures en plans staan garant voor het weergeven van de sfeer, emotie en de mooie momenten op jullie belangrijke dag. Maar vooral de liefde en het plezier van het bruidspaar staat voorop.

passie & bloem

Prachtige bloemen die bij jullie dag, jullie karakter en jullie smaak passen? Kies dan voor Passie en bloem. Zij gaan graag de uitdaging aan om jullie de perfecte bloemen te leveren voor jullie huwelijksdag. 

Niet alleen voor trouwboeket en corsages maar ook autoversiering, bloemen voor de bruidsmeisjes, bloemen voor in de kerk of op de feestlocatie.

fotografia

Jullie zijn op zoek naar een bruidsfotograaf met een persoonlijke aanpak, die onopvallend aanwezig is. Die mee gaat met de flow, spontaan is en zich tussen de gasten mengt. Iemand die speurt naar alle mooie, lieve, bijzondere, grappige momenten die gebeuren op jullie dag. Met Petra hebben jullie een fotograaf die sfeer, emoties en herinneringen vangt zodat je ze kunt bewaren voor altijd.

 

bakkerij de vlaam

Bij elke huwelijksdag hoor een lekker stuk taart. En een lekker stuk taart maken dat kan je wel overlaten aan bakkerij de Vlaam. Wanneer jullie kiezen voor een taart via ons geleverd zorgen wij dat jullie kunnen proeven en jullie wensen door kunnen geven bij de bakkerij. Verder nemen wij de rest van het proces uit handen.

ambitious entertainment

Een DJ op je feestavond maakt de sfeer! Ambitious entertainment is al jaren een vertrouwde partner van Gasterij Vergeer en zorgt dat er bij menig feestje het dak eraf gaat!

Met meer dan 20 jaar ervaring is Ambitious een stabiele partner met verschillende shows in verschillende thema’s passend bij jullie feest.

DJ MC Costa

M.C. Costa is een allround party DJ en voorbereid op alle soorten genres die creatief door elkaar worden gemixt. Hij past zijn muziekrepertoire continu aan op het aanwezige publiek, waardoor de dansvloer nooit leeg zal zijn. Wees niet bang om verzoeknummertjes aan te vragen want M.c. Costa houdt van een informele sfeer met veel interactie. 

gasterij vergeer