Buiten trouwen

Buiten trouwen

Midden in de natuur trouwen, ook dat kan bij Gasterij Vergeer. Op een steenworp afstand ligt Landgoed Vergeer. Een mooi stuk land waar je buiten kan trouwen in de weilanden. Niet alleen een ceremonie kan daar worden gehouden maar ook een lunch of receptie. Hierdoor een ideale plek voor het bruidspaar dat graag in een landelijke omgeving wil zijn.

Niet voor niets hebben jullie gekozen voor een bruiloft in het voorjaar of in de zomer. Ideaal als jullie een deel van jullie trouwdag buiten door kunnen brengen. Na jullie JA-woord is deze locatie ook zeer geschikt voor een proostmoment en borrel en kunnen jullie ondertussen mooie foto’s maken met de daggasten. Misschien komen de koeien en schapen van de buren ook nog wel even buurten.

Ook nog heerlijk tafelen na jullie borrel? Geen probleem wij kunnen de buitenruimte inrichten naar jullie wensen en daar een buffet of BBQ verzorgen.

We hebben verschillende arrangementen en losse onderdelen om jullie ceremonie aan te kleden naar jullie wensen. Uiteraard mogen jullie ook zelf je eigen aankleding verzorgen. Onze DJ verzorgt “jullie” nummers bij de entree, tijdens het tekenen van de akte en als jullie ceremonie klaar is. Maar het is ook prachtig om live muziek toe te voegen, om jullie ceremonie helemaal eigen te maken.

Buiten trouwen organiseren

Buiten eten

Naast het trouwen op onze buitenlocatie kunnen we uiteraard ook andere onderdelen van jullie trouwdag vieren op deze prachtige locatie. Bijvoorbeeld een lunch, een proostmoment, een receptie of borrel. Of zelfs een BBQ met jullie daggasten. Alles op maat samen te stellen.

Al nieuwsgierig naar onze BBQ buffetten voor de buitenlocatie? Bekijk deze dan alvast!


Trouwen in Waddinxveen

Hebben jullie al een datum in gedachte, controleer dan bij ons of deze nog beschikbaar is. Bij het plannen van een afspraak kunnen we deze datum altijd vrijblijvend in optie plaatsen.

gasterij vergeer