Teambuilding bij Gasterij Vergeer

bedrijfsuitje in Zuid-holland

Een bedrijfsuitje kan je om meerdere reden inzetten. Dat kan als beloning van de medewerkers voor het harde werken. Als teambuilding om het team nog beter op elkaar in te laten spelen. Of misschien wel omdat iemand een jubileum viert of het bedrijf gaat verlaten. Genoeg redenen voor een leuk uitje! Voor een leuk bedrijfsuitje in Zuid-Holland kijk dan naar onze mogelijkheden. Actieve uitjes, of gewoon gezellig eten & drinken, het kan allemaal bij Gasterij Vergeer en restaurant Happz. Neem contact op om de mogelijkheden door te nemen. Ook maken wij bedrijfsuitjes op maat.

loopfiets groene hart

Samen met “Loopfiets het Groene Hart” bieden wij een sportief, gezellig en uniek teamuitje aan. Op de elektrische loopfietsen, een kruising tussen een fiets en een step voorzien van een loopband, “lopen” jullie een mooie route door het Groene Hart en sluiten jullie bij ons af met een gezellige lunch, borrel of een lekker 3-gangen proeverij diner in ons restaurant Happz.

* Niet op zondag en maximaal 15 personen

pubquiz

Lekker dineren met ondertussen een lekker muziekje op de achtergrond en tussen de gangen door een leuke pubquiz? Of een Muziekbingo? Of misschien wel een quiz helemaal op maat gemaakt voor jullie afdeling op bedrijf. Wie kent elkaar het beste? Allemaal mogelijk bij Gasterij Vergeer, de arrangementen zijn al te boeken vanaf 20 personen.

dineren in happz

Een grotere groep of juist misschien alleen een kleine afdeling. Er kan met een groep ook worden gedineerd in Happz. Wij stellen met jullie samen een leuk menu op en kunnen een vast arrangement bespreken. Dit kan al met kleine clubjes van 4 personen tot een grote groep van 80 personen. Dus zoek niet verder voor een locatie voor een bedrijfsuitje in Zuid-Holland.

gasterij vergeer