Trouwen in de buitenlucht

trouwen in de buitenlucht

Trouwen in de buitenlucht, een gedachte die voor veel mensen tot de verbeelding spreekt. Bij Gasterij Vergeer is het sinds kort mogelijk om te elkaar het ja-woord te geven in de buitenlucht. Op loopafstand van onze Gasterij hebben we een prachtige buiten trouwlocatie met een mooie omgeving waar het burgerlijk huwelijk voltrokken kan worden. Het ja-woord klinkt in het groene landschap!

de groene reeuwijkse polder

De Reeuwijkse polder is het decor voor dit mooie moment. In het groene landschap staan de witte trouwstoelen voor het publiek al klaar. De witte loper als gangpad loopt precies door het midden. Over de witte loper kan het bruidspaar naar de pagodetent lopen. Daar staat de ambtenaar klaar om het huwelijk te voltrekken. Een romantische scene in een mooie buiten trouwlocatie. Naast de buiten trouwlocatie beschikt Gasterij Vergeer natuurlijk ook over een binnen trouwlocatie. Daar kan bij slecht weer gebruik van worden gemaakt zodat de bruiloft altijd door kan gaan.

 

Bij Gasterij Vergeer kan een hele bruiloft georganiseerd worden. Uw gasten hoeven niet te reizen want de dag kan van begin tot eind bij Gasterij Vergeer plaatsvinden. De buiten trouwlocatie is het decor voor het dagdeel en Gasterij Vergeer is het decor voor het aansluitende diner met receptie en/of het feest.

arrangement op maat

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende huwelijksarrangementen. De arrangementen bieden voor ieder wat wils, uiteraard is het mogelijk om de arrangementen volledig naar eigen wens samen te stellen. Wij hebben al veel bruiloften mogen organiseren. De ervaring van die bruiloften nemen we mee naar de bruiloften die nog komen gaan. Wij kunnen alle onderdelen van de huwelijksdag volledig volgens uw wensen in het arrangement integreren, van de welkomstdrankjes tot de trouwtaart, van de trouwtaart tot het diner en van het diner tot het feest. Zo is er voor iedereen een arrangement op maat.

Familiebedrijf Gasterij Vergeer

Ons familiebedrijf is al meer dan 45 jaar actief in de horeca. Met de buiten trouwlocatie als onze nieuwste aanwinst zorgen we ervoor dat de volledige trouwdag kan plaatsvinden op 1 locatie!

gasterij vergeer