Cateraar in Gouda

Ben jij op zoek naar een gespecialiseerd cateraar in Gouda? Bij Gasterij Vergeer ben je aan het juiste adres! Wij verzorgen de gehele catering bij jou thuis, of op de zaak! Hierdoor heb jij geen omkijken naar de catering en kun je optimaal genieten met familie, vrienden of collega’s. We bieden een breed assortiment in verschillende gerechten aan en houden rekening met jouw wensen en eisen. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Ruim aanbod in gerechten

Wanneer jij kiest voor een heerlijke middag of avond vol lekkere hapjes, gerechten en meerdere gangen, zorgen wij er als cateraar in Gouda voor dat je geen omkijken hebt naar de catering. We bieden verschillende themabuffetten aan, zoals typisch Italiaans of Aziatisch. 

Ook komen we graag bij je op locatie voor een heerlijke barbecue die onder begeleiding van onze BBQ chef zal worden verzorgt. Daarnaast kan je ook heerlijk genieten van onze borrelgarnituren, salades, een high tea, of een brede lunch.

We houden rekening met al jouw wensen, waaronder aanpassingen in ingrediënten. Ook kunnen we, indien gewenst, een lopend buffet organiseren, waar iedereen zijn of haar eigen gang mag gaan! Wil je jouw gerechten online bestellen? Ga dan naar de webshop!

Uitstekende service bij Gasterij Vergeer

Als gewaardeerd cateraar in Gouda weten wij als geen ander wat onze gasten van ons verwachten en weten hier dan ook goed mee op te gaan. Door aan al jouw verwachten te kunnen voldoen vinden wij goede communicatie erg belangrijk. Daarnaast denken we graag met je mee in verschillende mogelijkheden, waardoor we samen een fantastische tijd kunnen organiseren.

Kom met ons in contact

Benieuwd hoe we jouw avond gaan bedienen? Neem dan contact met ons op en wie weet regelen we binnenkort jouw catering! We laten je graag kennis maken met Gasterij Vergeer en staan je graag te woord!

Catering op maat

Heeft u een evenement op locatie of heeft u andere wensen dan hierboven beschreven, neemt u gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld een BBQ in de zomer, of juist een stappottenbuffet in de winter. Ook voor complete evenementen inclusief drankjes, bediening een aankleding hebben wij verschillende mogelijkheden.

gasterij vergeer