Catering in Bodegraven

catering

Wij verzorgen ook catering voor bij u thuis of op het bedrijf. Buffetten, borrelgarnituren, salades en nog veel meer. Ook kunnen wij uw complete evenement catering uit handen nemen. Graag maken we hiervoor een afspraak om jullie wensen door te nemen.

Bestellingen kunnen geplaatst via de webshop maar uiteraard kunt u ook contact opnemen voor advies of uw wensen door te nemen.

Wij leveren catering in omgeving Bodegraven, Waddinxveen en Gouda, waaronder Reeuwijk, Boskoop, Moordrecht, Alphen aan den Rijn en omstreken.

catering aan huis

Voor elke gelegenheid hebben wij een passende catering oplossing. Zoals buffetten, hapjes, lunches, high tea’s en nog veel meer mogelijkheden. 

Maak een afspraak om jullie wensen door te nemen, of bestel makkelijk en snel catering in onze webshop.  

mogelijkheden

Wil je eerst rustig doorlezen wat voor catering wij in Bodegraven en omstreken kunnen verzorgen? Zodat je alle opties hebt overwogen? Bekijk dan de volledige catering pagina. 

Heb je andere wensen? Geen probleem, uiteraard maken wij ook voorstellen op maat en kunnen we alles aanpassen naar jullie evenement.

Gasterij Vergeer

Al meer dan 50 jaar verzorgt Gasterij Vergeer in Bodegraven en omgeving catering bij jullie thuis en op het bedrijf. Daarnaast  kan er ook een mooi feest gevierd worden in onze feestlocatie, of een lekker hapje worden gegeten in ons restaurant Happz.

Catering op maat

Heeft u een evenement op locatie of heeft u andere wensen dan hierboven beschreven, neemt u gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld een BBQ in de zomer, of juist een stappottenbuffet in de winter. Ook voor complete evenementen inclusief drankjes, bediening een aankleding hebben wij verschillende mogelijkheden.

gasterij vergeer