Catering in Gouda

Gasterij Vergeer verzorgt ook de catering in Gouda en omstreken. Dit kan bij u thuis, met bijvoorbeeld de hele familie, of bij u op het bedrijf waar wij de gehele catering uit handen nemen waardoor jij kunt genieten van de lekkerste gerechten. Hierbij hoef je dus geen rekening te houden met serveren, want dat doet Gasterij Vergeer! Uiteraard kan je ook kiezen voor een lopend buffet, waardoor iedereen zijn of haar eigen gang kunt gaan! Benieuwd hoe alles in zijn werking gaat? Neem gerust contact met ons op!

Buffetten aan huis organiseren

Je bent jarig, er is een familie reünie bij jou thuis of je viert een jubileum. Voor alle soort gelegenheden ontzorgt Gasterij Vergeer je graag van de catering in Gouda met de lekkerste gerechten, waardoor jij optimaal kunt genieten van de middag en/of avond met familie en vrienden!

Bij onze catering in Gouda bieden we een ruim assortiment aan in verschillende soorten gerechten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit themagerechten. Denk hierbij aan typische Italiaanse of Aziatische gerechten. Daarnaast organiseren we ook barbecue buffetten, wanneer jij met familie, vrienden of collega’s wilt genieten van een heerlijke barbecue. Deze wordt geheel verzorgt door onze BBQ chef die bij jou op locatie komt!

Ook kan je bij ons terecht voor borrelgarnituren, salades, een high-tea en een heerlijke lunch. Gasterij Vergeer ontzorgt je van de gehele catering in Gouda en denkt met je mee in de beste mogelijkheden, die aansluit op al jouw wensen! Uiteraard kunnen we ook langskomen bij jouw bedrijf!

Service van de bovenste plank

Als geprofessionaliseerd cateraar weten we als geen ander wat onze gasten van ons verwachten en weten dan ook goed in te spelen op al hun wensen. We zijn een meedenkend partner als het aankomt op de catering in Gouda en verzorgen jouw diner of lunch!

Wil je dat we bij je langskomen? Neem dan gerust contact met ons op en laat je in de watten leggen, terwijl wij de catering verzorgen.

Catering op maat

Heeft u een evenement op locatie of heeft u andere wensen dan hierboven beschreven, neemt u gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld een BBQ in de zomer, of juist een stappottenbuffet in de winter. Ook voor complete evenementen inclusief drankjes, bediening een aankleding hebben wij verschillende mogelijkheden.

gasterij vergeer