Feestlocatie in Boskoop

feestlocatie bij boskoop

Zijn jullie op zoek naar een feestlocatie in Boskoop dan zijn jullie bij onze locatie aan het juiste adres.

Onze landelijke feestlocatie is gelegen midden in Reeuwijk-dorp. Wij hebben voldoende omliggende en gratis parkeergelegenheid. Onze locatie ligt dicht in de buurt van verschillende uitvalswegen en is ook vanuit de grote steden Utrecht, Rotterdam en Den Haag goed bereikbaar. Dus wij zijn ook een geschikte locatie als je op zoek bent naar een locatie centraal in het land omdat de familie uit verschillende delen van het land komt.

Naar onze feestlocatie rijden is al een genot. Tussen de weilanden door en door leuke plaatsjes heen, zoals Waddinxveen, Gouda en Reeuwijk. 

Onze zaal is zeer geschikt voor allerlei feesten en partijen. De sfeervolle ruimte wordt gebruikt voor huwelijken, borrels, diners, buffetten, recepties en feestavonden. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende mogelijkheden en arrangementen. Hierdoor kunnen wij van elk evenement een passende dag of avond maken.

Jullie wensen zijn voor ons het belangrijkst!

Wij ontvangen jullie dan ook graag op onze locatie om jullie wensen door te nemen en een evenement op maat te maken. Of dat nou voor een bruiloft, verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest is. Samen zetten we een fantastisch feest neer.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Lees dan wat meer over onze feestlocatie.

gasterij vergeer