Feestlocatie in Gouda

Feestlocatie

Bent u op zoek naar een feestlocatie in Gouda dan bent u bij onze locatie aan het juiste adres.
Onze feestlocatie Gasterij Vergeer is gesitueerd in Reeuwijk dorp.

Deze prachtige, landelijke plek ligt op een steenworp afstand van verschillende uitvalswegen en goed te bereiken vanuit omliggende plaatsen zoals Gouda, Waddinxveen en Boskoop.
Ook wanneer jullie een locatie centraal in het land zoeken ben je bij Gasterij Vergeer aan het juiste adres. We liggen midden in de Randstad tussen plaatsen als Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Onze sfeervolle zaal is zeer geschikt voor huwelijken, recepties, diners, borrels en feestavonden. Met onze groot assortiment arrangementen en culinaire producten kunnen wij van elk evenement een mooi feest maken.

Uw wensen staan bij ons voorop!

Wij vinden het dan ook erg belangrijk om in een persoonlijk gesprek al jullie wensen voor jullie huwelijksdag, jubileum, verjaardag of ander evenement door te nemen. Met onze uitgebreide kennis en bijna 45 jaar ervaring zullen wij al jullie wensen vertellen naar een passend evenement.

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden lees dan wat meer over onze feestlocatie.

Wie zijn wij?

Wie zijn wij? Wij zijn familie Vergeer en verzorgen al 45 jaar al uw evenementen van groot tot klein. In 1971 is vader Hans Vergeer gestart met partycentrum Amicitia, ondertussen als Gasterij Vergeer een zeer bekende feestlocatie in Gouda en omgeving. Samen met zijn vrouw heeft hij het opgebouwd tot wat het nu is. In de jaren 90 zijn twee van zijn zoons in de zaak gekomen, Remco en Peter. Zij zijn nu samen met Danielle hun zus de eigenaren van Gasterij Vergeer. Waarom deze naam? Dat is duidelijk bij deze familie staan zowel hun gasten als het samenwerken als familie centraal.

 

Allemaal werken we met evenveel passie aan deze zaak en staan voor u klaar om u een onvergetelijk feest te bezorgen met persoonlijke aandacht.

gasterij vergeer