Feestlocatie in Reeuwijk

Feestlocatie

Bent u op zoek naar een feestlocatie in Reeuwijk, dan bent u bij onze locatie aan het juiste adres. Onze feestlocatie,  Gasterij Vergeer is gesitueerd in Reeuwijk dorp. Deze prachtige en landelijke plek ligt op een steenworp afstand van verschillende uitvalswegen. We zijn goed te bereiken vanuit omliggende plaatsen zoals Gouda, Waddinxveen en Boskoop. Ook zeer geschikt als jullie op zoek zijn naar een locatie in het midden van het land. Onze feestlocatie ligt midden in de Randstad tussen plaatsen als Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Onze recent gerenoveerde en sfeervolle zaal is zeer geschikt voor huwelijken, recepties, diners, borrels en feestavonden. Met ons grote assortiment arrangementen en culinaire producten kunnen wij van elk evenement een mooi feest maken.

Uw wensen staan bij ons voorop!

Wij vinden het dan ook erg belangrijk om in een persoonlijk gesprek al jullie wensen voor jullie evenement door te nemen. Met onze uitgebreide kennis en bijna 50 jaar ervaring zullen wij al jullie wensen vertalen naar een passend feest.

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden lees dan wat meer over onze feestlocatie.

Wie zijn wij?

Al sinds 1971 verzorgen wij bruiloften, verjaardag, feesten en partijen. Gasterij Vergeer is met recht een familiebedrijf te noemen. Van veel van onze gasten hebben wij zowel hun huwelijk, 12,5 jarig huwelijk, 25 jarig huwelijk tot nu zelfs 50-jarige huwelijksjubileums mogen verzorgen. Horeca zit in ons bloed en wij zijn opgegroeid in dit horeca bedrijf. Onze passie is het verzorgen van een gezellig feest, goed verzorgd met genoeg drankjes en heerlijk eten. Eerlijk en puur! Dat is onze passie.

Remco , Peter & Danielle Vergeer

gasterij vergeer