Feestlocatie in Waddinxveen

Feestlocatie

Bent u op zoek naar een feestlocatie in Waddinxveen? Kijk dan niet verder. Onze feestlocatie Gasterij Vergeer is gesitueerd in Reeuwijk dorp. Deze prachtige, landelijke plek ligt op een steenworp afstand van verschillende uitvalswegen. En is hierdoor goed te bereiken vanuit omliggende plaatsen zoals Gouda, Waddinxveen en Boskoop. 

Ook wanneer jullie een locatie centraal in het land zoeken zijn jullie bij Gasterij Vergeer aan het juiste adres. We liggen midden in de Randstad tussen plaatsen als Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Onze sfeervolle zaal is zeer geschikt voor evenementen. Zoals huwelijken, recepties, diners, borrels en feestavonden. Met onze grote assortiment aan arrangementen en culinaire producten kunnen wij van elk evenement een mooi feest maken.

Uw wensen staan bij ons voorop! 

Wij vinden het daarom dan ook erg belangrijk om in een persoonlijk gesprek al jullie wensen voor jullie evenement door te nemen. Met onze uitgebreide kennis en bijna 50 jaar ervaring zullen wij al deze wensen vertalen naar een evenement dat bij jullie past.

Op onze website vinden jullie veel van onze verschillende mogelijkheden. Neem de tijd om deze goed te bekijken. Hierdoor kunnen jullie samen al jullie voorkeuren bespreken. Uiteraard hoeven jullie niet aan onze arrangementen vast te houden. Wij kunnen ook uitwisselen tussen de verschillende arrangementen. Of zelfs een offerte volledig op maat maken. Op die manier komen we tot een evenement dat echt bij jullie past. Laat je inspireren door voorbeelden van onze recepties, feestavonden, buffetten en meer.

Interesse in onze mogelijkheden lees dan wat meer over onze feestlocatie en maak een afspraak voor een offerte of rondleiding!

gasterij vergeer