Feestlocatie Rotterdam

Feestlocatie

Ben je op zoek naar een feestlocatie in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam? Dan is verder kijken niet nodig.Bij Gasterij Vergeer zijn jullie namelijk aan het juiste adres. Gasterij Vergeer is gesitueerd in Reeuwijk-dorp. Dat is een mooi plaatsje naast Gouda, binnen 25 min rijden van het centrum van Rotterdam. Hier vinden jullie tussen de weilanden het prachtige Reeuwijk. En zelfs de rit ernaartoe is een beleving voor je gasten. Eenmaal op onze locatie aangekomen kunnen al jullie gasten bij en in de buurt van onze locatie parkeren. Bovendien is parkeren overal gratis! Onze onlangs volledig gerenoveerde feestzaal is geschikt voor alle soorten evenementen. Zoals bruiloften, borrels, diners, recepties en ook bedrijfsfeesten. 

Ga je trouwen en wil je niet dat je gasten de hele dag heen en weer hoeven te rijden? Ook dat is geen probleem bij Gasterij Vergeer. In tegendeel, wij zijn immers ook een officiële trouwlocatie. Daardoor kunnen jullie dus alle onderdelen van jullie huwelijksdag op een plek vieren.

Gasterij Vergeer is al bijna 50 jaar onderdeel van onze familie. Daardoor kunnen wij met onze ervaring al jullie wensen vertalen in een fantastische dag. Bij ons staat persoonlijke benadering voorop. We willen echt met jullie om de tafel om te zorgen dat daardoor de dag volledig bij jullie past.

Voor meer informatie over onze feestlocatie, kijk dan verder of maak vrijblijvend een afspraak. Uiteraard ontvangen wij jullie graag voor een rondleiding en gesprek. Kortom kijk naar onze mogelijkheden en neem snel contact op!

Uitgebreide mogelijkheden

Wij hebben veel verschillende mogelijkheden. Vandaar dat er zeer veel uitgebreide arrangementen op onze site terug te vinden zijn. Wij kunnen spelen met de grootte van de zaal, hierdoor is onze feestzaal voor elke groep geschikt. Van kleine gezelschappen tot recepties van 250 personen. Ook is de feestlocatie geschikt voor verschillende soorten vieringen, zoals jubilea, huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten en vergaderingen. Daarnaast hebben wij ook vele culinaire mogelijkheden om jouw evenement aan te kleden.


Jullie huwelijk laten voltrekken in onze feestzaal behoort ook tot de mogelijkheden. Zoals gezegd zijn wij een officiele trouwlocatie. Met een trouwambtenaar uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk kan jullie huwelijk onder toeziend oog van jullie getuigen en familie worden voltrokken. Daarna is er gelijk mogelijkheid tot het proosten op jullie huwelijk, want de gasten hoeven nergens meer heen. Tot slot sluiten jullie het feest af met een gezellig diner en een knallende feestavond.

Onze arrangementen bieden veel mogelijkheden. Maar uiteraard kunnen we deze aanpassen naar jullie wensen. Onderdelen erin, onderdelen eruit totdat we een dag hebben die bij jullie past.

gasterij vergeer