Trouwlocatie Gouda

trouwlocatie in Gouda

De grootste stap is gezet, gefeliciteerd! Nu jullie op zoek zijn naar een trouwlocatie in Gouda kan Gasterij Vergeer je goed helpen met het organiseren van jullie trouwdag! We helpen je bij het organiseren van de dag, en ontzorgen jullie van de gehele catering en het versieren van de ruimtes. Als meedenkend partner bieden we je talloze mogelijkheden aan die aansluiten op al jullie wensen, waardoor we samen een fantastische dag weten te organiseren! Neem contact met ons op en bespreek jullie wensen!

Samen jullie trouwdag organiseren

Gasterij Vergeer stelt haar trouwlocatie in de omgeving van Gouda graag ter beschikking, waarin we jullie ceremonie, huwelijksdiner en de receptie & feestavond kunnen organiseren. Op basis van jullie wensen en eisen, versieren wij de verschillende ruimtes en ontzorgen jullie van de gehele catering, zodat je daar op de dag zelf geen omkijken naar hebt. Vanzelfsprekend kunnen jullie zelf kiezen welke gerechten en drankjes geserveerd mogen worden.

Omdat we verschillende zalen ter beschikking stellen, weten we snel te kunnen schakelen, waardoor de gasten niet hoeven te wachten voordat de tafels gedekt zijn. Op deze manier is alles van top tot teen geregeld en hebben jullie geen zorgen over de organisatie! Onze trouwlocatie in Gouda wordt vaak gezien als een leuke, warme en gezellig ingerichte zaal dat geheel aangepast is aan jouw wensen!

Buiten trouwen in Reeuwijk

Als Gasterij Vergeer beschikken we ook over landgoed Vergeer. Hier kunnen we in de zomermaanden een trouwerij in de buitenlucht organiseren. Ook dit versieren wij tot ieder detail, ontzorgen we jullie van de catering en is er daarna de mogelijkheid om naar binnen te gaan voor het feest! Zo bieden wij als trouwlocatie in Gouda veel mogelijkheden aan, die altijd aansluiten op jullie wensen!

Familiebedrijf Gasterij Vergeer

Gasterij Vergeer is een familiebedrijf dat al bijna 50 jaar met grote passie voor de horeca, diverse feesten verzorgt. Naast de prachtige trouwlocatie bestaat het bedrijf uit nog meer onderdelen. Onder andere ons taste, share & grill restaurant Happz, onze cateringservice en de bar Roadhouse. Wij hopen ook u een onvergetelijke ervaring te bieden in ons bedrijf. Tenslotte staan jullie wensen voor ons voorop. We nodigen jullie graag uit voor een rondleiding of kop koffie!

gasterij vergeer