Trouwlocatie Gouda

trouwlocatie Gouda

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar een prachtige trouwlocatie Gouda en omgeving? Bij Gasterij Vergeer kunt u de gehele huwelijksdag vieren. Daardoor hoeven uw gasten niet meer te reizen wanneer ze eenmaal op locatie zijn. Door onze bijna 50 jaar ervaring in het organiseren van huwelijksfeesten, zorgen wij er voor dat uw dag onvergetelijk wordt. Bovendien nemen wij alle zorgen uit handen!

officiele trouwlocatie gouda

Wij zijn een officiële trouwlocatie in Gouda en omgeving. Hierdoor kan de officiële huwelijksvoltrekking worden gedaan door de bijzondere ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Daarna kan het feest direct losbarsten. Wij kunnen alle onderdelen van uw huwelijksdag naar jullie wens invullen, van de bruiloftsstaart tot het feest met al uw dierbaren. Jullie wensen staan op de eerste plaats.

dineren met uw daggasten

Na de ceremonie, het maken van de foto’s en de felicitaties, is het prettig om een moment te pakken waarbij u weer kunt opladen voor het grote feest. En een rustig diner is dan ook van belang. Daarom is onze trouwlocatie in Gouda en omgeving geschikt om met kleine en grote groepen te dineren. Bovendien is er veel keuze uit onze verschillende huwelijksdiners- en buffetten. Hier zit er altijd wel iets naar uw wens bij. Ook kunt u zelf een menu samenstellen. 

recepties & feestavonden

Tot slot sluiten jullie een onvergetelijke huwelijksdag af met een receptie en/of feestavond. Hiervoor hebben wij alles in huis om dit naar uw wens in te vullen. Van een gezellige receptie met borrelhapjes en een drankje tot geheel verzorgde thema-feesten. Alles is mogelijk! Wij nemen alle zorgen uit handen en bezorgen u en uw gasten de avond van hun leven.

Familiebedrijf Gasterij Vergeer

Gasterij Vergeer is een familiebedrijf dat al bijna 50 jaar met grote passie voor de horeca, diverse feesten verzorgt. Naast de prachtige trouwlocatie bestaat het bedrijf uit nog meer onderdelen. Onder andere ons taste, share & grill restaurant Happz, onze cateringservice en de bar Roadhouse. Wij hopen ook u een onvergetelijke ervaring te bieden in ons bedrijf. Tenslotte staan jullie wensen voor ons voorop. We nodigen jullie graag uit voor een rondleiding of kop koffie!

gasterij vergeer