Beste trouwlocatie in Zuid Holland!

Trouwlocatie Zuid-Holland

Gefeliciteerd! Jullie hebben de grote stap genomen en zijn nu op zoek naar de beste trouwlocatie in Zuid Holland. Vanzelfsprekend moet deze locatie in Reeuwijk aan al jullie eisen voldoen en mag er niets ontbreken! Bij Gasterij Vergeer stellen we onze prachtige feestzaal ter beschikking om voor een fantastische dag te zorgen. Daarnaast bieden we je graag een helpende hand met het decoreren van onze grote feestzaal en denken we met je mee hoe we deze dag het beste kunnen inrichten. We ontzorgen je van de gehele catering en doen er alles aan om het feest op rolletjes te laten verlopen.

Feestlocatie zuid holland

Jullie dag tot in de puntjes uitgestippeld!

Gasterij Vergeer, gevestigd in Reeuwijk, verzorgt jullie hele trouwdag. Van de ceremonie en het huwelijksdiner, tot aan de feestavond waar er met ruim 250 mensen gedanst kan worden! Bij onze trouwlocatie in Zuid Holland kunnen wij snel schakelen tussen verschillende ruimtes, waardoor alles soepel verloopt en jullie bijvoorbeeld niet hoeven te wachten voordat de tafels gedekt zijn!

Daarnaast lopen onze gastheren en gastvrouwen met hapjes rond, serveren ze de tafels en zijn ze het aanspreekpunt voor alle bezoekers. Bij het huwelijksdiner serveren we jullie graag een 3-gangenmenu, of een heerlijk buffet. Er is voor iedereen wat en we houden rekening met al jullie wensen. 

Hiermee ontzorgen we je van de organisatie op de dag zelf, waardoor jullie een fantastische dag met geliefden kunnen hebben, zonder rekening te hoeven houden met de organisatie.

Buiten trouwen op landgoed Vergeer in Reeuwijk

Ga je in de zomerperiode trouwen, en wil je dit liever buiten doen? Geen enkel probleem! Onze trouwlocatie in Zuid Holland beschikt over landgoed Vergeer, waar je ook buiten kunt trouwen. Ook hier verzorgen we de ceremonie en het diner. Daarnaast kleden we alles geheel naar wens aan en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is!

Onze gerechtjes

Zo veel verschillende mogelijkheden en verschillende gerechtjes, voor iedereen kunnen wij iets lekker samenstellen!

gasterij vergeer