Feestlocatie Zuid Holland

Feestlocatie Zuid Holland

Staat er een feestje op de planning en bent u op zoek naar een mooie, gezellige feestlocatie Zuid Holland? Gasterij Vergeer in Reeuwijk, Zuid Holland, is dan de perfecte locatie voor u! Met meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van organisatie van evenementen, verjaardagen, huwelijksfeesten, jubilaris en bedrijfsfeesten, maken wij ook uw feest tot een groot succes. Wat uw budget ook is, wij vinden altijd een passende invulling voor uw feest. Wij staan u graag te woord om vervolgens een offerte op maat te maken.

 

dineren

Onze feestlocatie in Zuid Holland is geschikt om met kleine en grote groepen te dineren. Vier uw verjaardag, jubileum of ander feest met een van onze buffetten, geserveerde diners, walking diners of proeverijen. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Hier vindt u een aantal voorbeelden, maar we kunnen ook een menu op maat voor u maken.

feestavond

Bij Gasterij Vergeer vullen wij uw feestavond in naar uw wensen. Alle zorg wordt uit handen genomen en wij verzorgen alles tot in de puntjes. Zodat u van een onvergetelijke avond geniet. Wij hebben alles in huis om uw feest te verzorgen. Wilt u een avond waarbij een hapje en drankje geserveerd worden aan uw gasten of wilt u een volledig verzorgde thema-avond met DJ? U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Bekijk de arrangementen voor de feestavond van onze feestlocatie in Zuid Holland. Of bespreek uw wensen met ons en wij maken een offerte op maat

gasterij vergeer
Feestlocatie Zuid holland

In het centrum van ons land vindt u Gasterij Vergeer, een familiebedrijf dat al 45 jaar fungeert als feestlocatie. Zuid Holland ligt centraal gelegen in het land en midden in het Groene Hart vindt u onze feestlocatie in Reeuwijk, nabij Gouda. Gasterij Vergeer is een bedrijf dat uit meerdere onderdelen bestaat. Zo is er de feestlocatie, die ook als officiële trouwlocatie dient. Daarnaast is er het taste, share & grill restaurant Happz en de bar Roadhouse. Ook verzorgen wij catering op locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

gasterij vergeer